התייעצות בנוגע לטיפול

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים לילדים

22/05/2015 | 02:50 | מאת: מימי

שלום רב, רציתי לשאול בבקשה במידה ורואים התחלות של חורים (בצידי השן סמוך לבין השיניים, בשיני חלב) האם איטום חריצים יכול להחריף את הבעיה? בנוגע לחור בשן רופא אחד ייעץ לסתום והשני להמתין ולבוא לביקורת בעוד חצי שני מפני שלטענתו החור קטן והסתימה היא למעשה הגדלתו פי שלוש, במידה וכך אעשה האם יש סיכון להתדרדרות של השן (שן חלבית). תודה רבה

הדעות חלוקות מאד לפעמים לגבי טיפול בעששת התחלתית, חשוב לטפל בעששת בעודה קטנה ובכך למנוע כאב סבל והדבקה של שיניים נוספות לגבי חורים בין השיניים ואיטומים אלו מקומות שונים במשטחי השיניים אך אם יש חורים בין השיניים מומלץ לטפל ולא לאטום חריצים,

מנהלי פורום רפואת שיניים לילדים