שתי שאלות

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים לילדים

26/04/2015 | 17:02 | מאת: חן

ביתי בת שנתיים ומסרבת לצחצח שיניים, יש דרך לגרום לה לאהוב את זה? ואיך מלמדים אותה לצחצח עם מישחה? תודה!

28/04/2015 | 11:21 | מאת: ד"ר אנדה רוזן-ולטר

שלום, משאלתך אני מבינה שטרם הייתם בבדיקה ראשונה אצל רופ"ש מומחה לילדים, ההמלצה היא לפנות כבר לקראת גיל שנה. בביקור תקבלי טיפים כיצד לצחצח למרות ההתנגדות." בנחישות וברגישות" המסר הוא שזה חשוב ולא מוותרים על זה ( כמו כסא בטיחות ) אנחנו צריכים לצחצח להם לפחות עד גיל בי"ס וגם אחר כך לבדוק , לעזור ולהשגיח. עם הזמן בתך תבין שזה עקרוני ותשתף פעולה.

מנהלי פורום רפואת שיניים לילדים