שיניים מתנדנדות

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים לילדים

19/04/2015 | 23:34 | מאת: ליאת

שלום בני עוד חודשיים יהיה בן 5 ... לאחרונה התלונן שהשיניים כואבות לו.. לצערי לא התייחסתי כל כך (מכיוון שבזמן האחרון הוא התלונן על הרבה דברים.. לקבלת תשומת לב( בכל מקרה.. שבוע שעבר, בחול המועד.. נפל כמה פעמים עם האופניים וכו'.., ויכול להיות שמאז (או אפילו מלפני) מתנדנדות לו השיניים...היום הלכנו לרופאה.. עשו לו צילום.. ולפי הצילום אין שבר בשורש.. הרןפאה לא שללה שההתנדנדות היא כתוצאה מחבלה.. אך טענה שהיא לא יודעת לגורל השיניים.. שאולי יתחזקו ויפסיקו להתנדנד ואולי יפלו. וגם היא לא יכולה לחזות מה יהיה עם השיניים שיצמחו אחריהן... איזה המלצות/ דעות יש לכם בנושא? עד כמה לתלות תקווה בשיניים שישתקמו ויתחזקו? היא אמרה שאם היינו באים ישר אחרי הנפילה אולי היה אפשר ל"סדר" את זה.. הכיצד?? תודה מראש לעונים

19/04/2015 | 23:35 | מאת: ליאת

העליונות

21/04/2015 | 09:52 | מאת: ד"ר אנדה רוזן-ולטר

שלום ליאת, ללא שראיתי ממצאי בדיקה וצילום , לא אוכל להתייחס למקרה הספציפי של בנך, בכל מקרה חשוב לשמור על ניקיון טוב סביב השיניים . ההגייינה משפרת את הריפוי ונותנת סיכוי להתייצבות. חשוב גם להיות במעקב רופא השיניים, כך שבמידה ומתפתח זיהום , יאותר בזמן. בהצלחה. בהצלחה.

מנהלי פורום רפואת שיניים לילדים