דלקת חניכיים לתינוקת

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים לילדים

14/03/2015 | 13:02 | מאת: רונית

בתי בת שנה ועשרה חודשים, מזה כשישה ימים עם חום אם כי יש מגמת ירידה. היו לה שילשולים שנמשכו יומיים (בדיקות הצואה תקינות) ולאחר מכן נוצרו לה פצעים בכל הפה, בלשון וגם בגרון. בנוסף הרופא אמר שיש לה דלקת בחניכיים כתוצאה מצמיחת ניבים. החיניכיים שלה מאוד אדומות ולעיתים מדממות מעט. הרופא לא נתן טיפול לחניכיים. מה עלי לעשות? האם יש טיפול? הילדה מאוד סובלת וכל היום בוכה לא אוכלת ולא שותה. יש לציין שעדיין יש לה פצעים בפה. תודה רבה

18/03/2015 | 10:42 | מאת: ד"ר אנדה רוזן-ולטר

שלום רונית, התיאור שלך מתאים למחלה ויראלית עם ביטוי בחלל הפה ( גם החניכיים האדומות וגם הפצעים) בשילוב עם חום , שלשלולים והרגשה כללית רעה. יש להרבות בשתייה ואוכל נוזלי וקר לאט לאט ובהרבה סבלנות, זה עובר. בהצלחה.

מנהלי פורום רפואת שיניים לילדים