שיניים קבועות מאחורי שיני חלב

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים לילדים

16/02/2015 | 21:42 | מאת: ליאת

לבני בן השש וחצי צמחו שתי שיניים קבועות מאחורי שיני החלב בלסת התחתונה. שתי שיני החלב מתנדנדות. היינו אצל רופ שיניים לפני כחודש וחצי כשאחת מהשיניים הקבועות הנל החלה לבקוע והוא אמר כי אם תוך חודש מהבקיעה לא נופלת שן החלב יש צורך לעקור אותה . האם זו הברירה היחידה -לעקור את שתי השיניים או שניתן להמתין עוד בתקווה שהשיניים המתנדנדות פשוט ינשרו. אודה על תשובתכם

17/02/2015 | 12:04 | מאת: ד"ר אנדה רוזן-ולטר

שלום ליאת, אם השיניים החלביות מתנדנדות והניידות מתגברת אפשר לחכות עוד קצת , בלסת התחתונה אפשר קצת לחכות... אפשר גם לבקש מבנך לנדנד יותר ויותר, זה רק יעזור. בהצלחה.

מנהלי פורום רפואת שיניים לילדים