יישור שיניים בגיל 9

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים לילדים

16/02/2015 | 11:21 | מאת: zilbermm

שלום, היינו בקופ"ח עם הילדה בת ה-9 ואורטודנט קבע שהיא צריכה להתחיל טיפול יישור שיניים, הסיבה היא ששן אמצאיצ עליונה אחת נסגרת מאחורי השיניים התחתונות, זה די בולט. רציתי לברר האם גיל 9 הוא לא מוקדם מידי לטיפול כזה ואולי כדאי לחכות שנתיים שלוש. תודה מראש

17/02/2015 | 11:59 | מאת: ד"ר אנדה רוזן-ולטר

שלום, יש מצבים שבהם יש צורך בטיפול יישור ראשוני בשלב מוקדם יותר, זהו אחד המצבים. זה לא מעיד על הצורך או העדר צורך ביישור שיניים כולל עם סיום בקיעת השיניים בגיל 11-13. בהצלחה.

מנהלי פורום רפואת שיניים לילדים