שן חדשה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים לילדים

15/02/2015 | 17:40 | מאת: ליאת

שלום רב לבני נפלה שן קדמית ראשונה לפני כעשרה ימים ובמקומה צצה שן חדשה. יש לי התחושה שהשן החדשה מתנדנדת מעט (נגעתי בעדינות ) , האם זה הגיוני ? האם היא אמורה להתייצב בהמשך? כמובן שאנו לא נוגעים בה יותר..תודה

17/02/2015 | 11:56 | מאת: ד"ר אנדה רוזן-ולטר

שלום ליאת, לשיניים יש ניידות טבעית קלה , במיוחד שן שבוקעת , שכן השורש משלים את התפתחותו במשך 2-3 שנים, חשוב מאד לצחצח את השן ולשמור עליה. אם נראה לכם שהניידות חריגה, נא פנו לבדיקה . גם כך חשוב להיבדק אחת לחצי שנה.

מנהלי פורום רפואת שיניים לילדים