שבירת שן קדמית קבועה- והפנייה לטיפול שורש

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים לילדים

04/02/2015 | 09:36 | מאת: רויטל

שלום רב, בתי בת ה9 שברה שן קדמית בנפילה בבית. מומחה של הקופה הפנה אותנו לכלל ביטוח משום שזו תאונה. אשמח לקבל מידע על התהליך ועל מרפאות מומחים לטיפול שורש. האם מחייב שיתבצע טיפול שורש ?

09/02/2015 | 17:06 | מאת: ד"ר אנדה רוזן-ולטר

שלום רויטל, ראשית שבר שן אינה אינדיקציה לטיפול שורש, גם אם השבר היה עמוק עד כדי כך שנחשפה רקמת מוך השן יש פתרונות ביניים, כדאי להיבדק על ידי רופא שיניים מומחה לילדים או על ידי מומחה לטיפול שורש. בקופות יש מעט מאד מומחים, כך שסביר שלא נבדקתם על ידי מומחה . גם בביטוח, רק היועצים הבכירים מומחים כדאי לבדוק היטב.

מנהלי פורום רפואת שיניים לילדים