הילדים מסרבים לצחצח

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים לילדים

17/12/2014 | 08:31 | מאת: טלי

היי שלושת בניי בגילאי 7-10 מסרבים לצחצח שיניים. בעיקר הגדול.לא מוכן.ניסינו כל הדרכים.ציחצח יום יומיים וזהו. האם מברשת חשמלית יכולה לעזור?

17/12/2014 | 21:32 | מאת: ד"ר אנדה רוזן-ולטר

שלום טלי, מומלץ להיעזר ברופא השיניים (או שיננית) הקבוע שאותו יש לבקר אחת לחצי שנה לפחות. זה חלק מתפקידו וכאשר ילדים שומעים הסבר מדמות סמכותית , זה יכול להשפיע ולשנות את הגישה. מברשת חשמלית, יכולה לעזור לעורר מוטיבציה, אך גם כאן ההתלהבות יכולה להיות זמנית. חשוב שהילדים יבינו שמדובר בעניין בריאותי ולא נתון לבחירה. בהצלחה.

מנהלי פורום רפואת שיניים לילדים