חור בשן חלב

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים לילדים

15/12/2014 | 15:41 | מאת: ניצן שלם

ילדתי בת 4 עם חור בשן טוחנת למטה בצד ימין החור כבר עמוק וכואב האים יש לנו עוד אפשרויות חוץ מעקירה?

15/12/2014 | 21:32 | מאת: ניצן שלם

שלום רב יש לי ילדה בת ארבע יש לה חור בשן טוחנת בצד שמאל למטה החור כבר עמוק וזה כואב לה האם צריך לעקור? או שייש עוד אפשרויות שכדאי לבדוק תודה על העזרה ניצן

16/12/2014 | 09:42 | מאת: ד"ר אנדה רוזן-ולטר

שלום ניצן, נא גשו בהקדם לרופא שיניים מומחה לילדים, הטוחנת אמורה לשמש אותה לשנים רבות ולשמור את המקום לשן הקבועה שמתפתחת. ( טוחנת ראשונה עד גיל 9-11, טוחנת שניה עד גיל 11-13. עקירה אינה הפתרון הראשון, יש לבדוק ,לצלם ולתת לך את ההסבר על הטיפול המומלץ. בהצלחה.

מנהלי פורום רפואת שיניים לילדים