צמיחת שיניים בגיל 7

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים לילדים

19/09/2014 | 22:25 | מאת: אלון

בננו כמעט בן 8(בעוד כחודשיים ימלאו לו 8) בסביבות גיל 7(א זוכרים בדיוק מתי)נפלו לו 2 השיניים הקדמיות העליונות-שיני חלב. אחת מהשתיים כבר במקומה צמחה שן שכמעט השלימה את צמיחתה ובמקום השן השנייה לא בקעה שום שן חדשה. האם יתכן שכבר לא תבקע?כמה זמן זה נחשב נורמלי לצורך זה?עבר כבר פרק זמן של מעל חצי שנה להערכתנו-לא יודעים בדיוק.

23/09/2014 | 10:19 | מאת: ד"ר אנדה רוזן-ולטר

שלום, 2 נתונים שציינת מחייבים בדיקה יותר מעמיקה: 1. חלפה יותר מחצי שנה מהנשירה. 2. נפתח פער משמעותי בהבדל בין שיניים מקבילות. בהצלחה.

מנהלי פורום רפואת שיניים לילדים