הפסקת הפלרה של מי השתיה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים לילדים

27/07/2014 | 19:30 | מאת: שושנה

שרת הביראות הולכת להפסיק את ההפלרה של מי השתיה. הפלרה של מי השתיה נקבעה על ידי מומחים כמועילה לשיניים במיוחד בקרב ילדים. במיוחד לאור הערות של רופאים ומומחים בתחום לא להפסיק את ההפלרה, ההחלטה שלה נראית לי שגויה. איזה אלטרנטיבות קיימות עכשיו כשלא תהיה הפלרה במים? http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4533097,00.html

03/08/2014 | 10:24 | מאת: ד"ר אנדה רוזן-ולטר

שלום שושנה, אכן ההפלרה מועילה לבריאות השיניים. אם תבוטל, יתמקדו בתכשירים לשימוש מקומי במרפאה ובבית.

מנהלי פורום רפואת שיניים לילדים