שאלה??

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים לילדים

16/07/2014 | 10:35 | מאת: אמא

איך יודעים שמתחיל לצמוח שיניים? פעוט בן 5 חודשים.... כל החניכיים שלו לבנות היינו אצל רופא ילדים ואמרה שיכול לצאת היום עוד שבוע או בעוד חודש... נורא עצבני תמיד מחפש מה להכניס לפה ולשפשף בחניכיים... הרופא הביאה משפחת טיי-ג'ל וזה ממש לא עוזר איך אני יכולה לדעת שזה אכן שיניים? ואיך להקל עליו ?

21/07/2014 | 11:20 | מאת: ד"ר אנדה רוזן-ולטר

שלום, נשכנים (ישנם כאלה שניתן לקרר) יכולים לסייע, עדיף לא להשתמש בחומרים מקומיים הרוב נבלע ולא בהכרח עוזר. תיזמון מדויק של בקיעה לא ניתן לדעת. בהצלחה.

מנהלי פורום רפואת שיניים לילדים