גרנולומה בחניכיים בן שנה וחצי

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים לילדים

29/06/2014 | 13:26 | מאת: לימור

שלום רב, לתינוק בן שנה וחצי היהי סטומטיטיס עם חום 5 ימים, החום עבר, אך המוגלע מסביב לשיניים הקידמיות לא עוברת ויש ריח רע מהפה וזה כבר שבועיים, רופא משפחה נתן טיפול בפצעים בתכשיר SOSטיבעי מכיל צמחים טיבעיים כולל דבש, מה יכול להיות טיפול נוסף כדי שהמוגלע תעבור? אולי שטיפות פה שתוכלו להציע? מי מלח??? טיפול אנטיביוטי? לציין ללא חום.

02/07/2014 | 10:36 | מאת: ד"ר אנדה רוזן-ולטר

שלום לימור, ככל הנראה מדובר במחלה ויראלית עם ביטוי בחלל הפה, על כן אין לתת אנטיביוטיקה. על מנת להתאים טיפול (אם יש צורך) יש לפנות לבדיקת רופא שיניים מומחה לילדים או מומחה לרפואת הפה.(עם רישיון מומחה) חשוב לשמור על ניקיון ככל שניתן.

מנהלי פורום רפואת שיניים לילדים