דלקת בחניכיים

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים לילדים

01/06/2014 | 21:52 | מאת: כנרת

שלום,הבן שלי בן שנתיים ורק לאחרונה (לצערי) משהו כמו חודש הוא התחיל לצחצח שיניים . הוא פשוט לא היה מוכן בשום אופן.היום אני מצחצת לו אבל בלי משחה כי הוא לא מוכן לשים, ובשבוע האחרון שמנו לב שיש לו דלקת בחניכיים. חשוב לציין שהוא לא אחד שזורם והוא קשה ועקשן ולחשוב שרופא שיניים יראה אותו זה בלתי אפשרי כי הוא לא יתן.מה אפשר לעשות!?!

04/06/2014 | 18:26 | מאת: ד"ר אנדה רוזן-ולטר

שלום כנרת, זו בדיוק הסיבה שיש רופאי שיניים מומחים לילדים, בחרי אחד מתוך הרשימה שמפורסמת באתר האיגוד לרפואת שינים לילדים או דרך חיפוש באתר הר"ש וקחי את בנך לבדיקה, הדרכה ועוד.. בהצלחה.

מנהלי פורום רפואת שיניים לילדים