כתם על השן לתינוק בן שנה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים לילדים

11/05/2014 | 20:29 | מאת: יעל

שלום בני בן שנה. יש לו שתי שיניים. אחת צמחה כולה והשניה מגיעה לחצי מגובה השניה ולא ממשיכה לצמוח. היא גם יצאה בזוית עקומה ויש עליה מעין פס בצבע מעט שונה (צהבהב). האם נורמלי? האם יש צורך לפנות לרופא? האם יש רופאי שינים המטפלים בתינוקות? תודה

19/05/2014 | 18:04 | מאת: ד"ר אנדה רוזן-ולטר

שלום יעל, גיל בנך הוא הזמן המתאים לבדיקת שיניים ראשונה אצל רופא שיניים מומחה לילדים (חיפוש אפשרי באתר הסתדרות רופאי השיניים או באתר האיגוד לרפואת שיניים לילדים) תיאורך אינו נשמע חריג , אך לא ניתן לתת תשובה מקצועית ללא בדיקה. בהצלחה.

מנהלי פורום רפואת שיניים לילדים