שיניים שהאפירו לאחר נפילה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים לילדים

05/05/2014 | 19:00 | מאת: סוניה

הבת שלי בת השלוש נפלה לפני שבוע וחצי והשן הקידמית שלה זזה לאחר שהחזרתי אותה למקומה והדימום מהחניכיים נעצר השן הפסיקה לזוז אך כיום לאחר שבוע וחצי המנפילה שתי השיניים הקידמיות שלה האפירו , האם עליי ללכת לרופאת שיניים או השיניים יתחלפו ואין לי מה לדאוג???

06/05/2014 | 17:03 | מאת: ד"ר אנדה רוזן-ולטר

שלום סוניה, ודאי שחשוב לגשת לרופא שיניים מומחה לילדים (כבר סמוך לחבלה היה מאד רצוי) יש לבצע צילום ולהעריך את סוג החבלה והאם דרוש טיפול או מעקב בהמשך. בהצלחה.

מנהלי פורום רפואת שיניים לילדים