טיפול שיניים

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים לילדים

06/07/2005 | 22:01 | מאת: אנה

בני בן 5. לפני שנה וחצי הוא עבר טיפול שיניים בהרדמה מלאה. שמו לו 4 סתימות ו2 כתרים וטיפול שורש. הוא מצחצח שיניים פעמיים ביום ואוכל ממתקים במידה (לא יותר מכל ילד אחר). שמתי לב שהשיניים עם הכתרים קיבלו "פסים" צהובים. האם הכתרים לא בסדר או ששוב פעם מתחילה הבעיה עם שיניים? מה אלי לעשות? חשבתי שאחרי טיפול בהיקף כזה לא יהיו לי בעיות מיוחדות לפחות מספר שנים.

11/07/2005 | 11:18 | מאת: ד"ר ג'יין רונן

כל ילד ובמיוחד ילדים אחרי טיפולי שיניים בהרדמה כללית חייבים להיות במעקב כל חצי שנה לפחות כמו כן ישנם טיפולי מניעה, וכו, טיפול בהרדמה לא אומר שלא יהיו לו חורים חדשים אם אתם לא מקפידים ונמצאים במעקב מתמיד.

מנהלי פורום רפואת שיניים לילדים