זיהום בשן

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים לילדים

27/04/2014 | 21:40 | מאת: קרן

היום נאמר לנו על ידי רופא השיניים שיש לילדה (בת 4) זיהום בשן ויש צורך לעקור. רציתי לדעת עד כמה מסוכן זיהום כזה בשן והאם הוא יכול להתפשט לגוף בטווח מיידי או שאפשר להמתין קצת שתגדל והשן תישור מעצמה. תודה רבה

29/04/2014 | 17:04 | מאת: ד"ר אנדה רוזן-ולטר

שלום קרן, לא רצוי להשאיר זיהום בשן : לעיתים הדלקת היא כרונית ואיטית ,הגורמת בעיקר נזק מקומי לעצם ולשן הקבועה שמתפתחת בסמוך (שגם זה לא רצוי) , אבל היא יכולה להתפתח לדלקת חריפה שמתפשטת מהר , גורמת להתנפחות בפנים ולעלייה בחום גוף ועלולה לסכן חיים. לא להזניח טיפול!

מנהלי פורום רפואת שיניים לילדים