שן אחורית שנפלה לאחר טיפול שורש

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים לילדים

27/04/2014 | 09:47 | מאת: טובטוב

שלום, בני בגיל 6 עבר טיפול שורש בשן אחורית ( שאמורה ליפול בגיל 12) אתמול, לאחר 10 חודשים לערך , אותה שן התנדנדה ונפלה בזמן השינה... זו שן שמתחלפת רק בגיל 12 והילד עוד לא בן 7... האם זה כשלון של הטיפול ? אני רוצה לדעת חוות דעת ולר של הרופא שעשה את הטיפול שורש... האם זה קורה ? ולמה? תודה

29/04/2014 | 16:58 | מאת: ד"ר אנדה רוזן-ולטר

שלום, חשוב לגשת להיבדק, ייתכן שהתפתחה דלקת שגרמה לספיגה מהירה של השורשים. ( לא בהכרח מעיד על איכות הטיפול , לא תמיד טיפול שורש מצליח) ייתכן שצריך לשמור את המקום לשן הקבועה שטרם אמורה לבקוע, חשוב להתייחס לכך. בהצלחה.

מנהלי פורום רפואת שיניים לילדים