בן 16 חודשים ללא שיניים וללא סימני בקיעה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים לילדים

20/04/2014 | 15:48 | מאת: רנן

שלום רב, לבני הבכור בקעה שן ראשונה בגיל שנה וחודש ובני השני בן שנה וארבעה חודשים ועדיין ללא שיניים, לי עצמי יש שן חלב שעדיין לא התחלפה אז כנראה שהעניין גנטי, ובכל זאת, אני מקבלת חוות דעת סותרות מרופאי ילדים והייתי רוצה לדעת אם יש סיבה לדאגה והאם עלולים להיות סיכונים הקשורים לבקיעה כה מאוחרת של שיניים, תודה רבה מראש

22/04/2014 | 09:15 | מאת: ד"ר אנדה רוזן-ולטר

שלום רנן, מומלץ לפנות לרופא שיניים מומחה לילדים (עם רישיון מומחה של משרד הבריאות) לבדיקה ,הערכה ומעקב. לא בהכרח מעיד על בעיה, אך כדאי לבדוק. בהצלחה.

מנהלי פורום רפואת שיניים לילדים