טיפול בשיניים אצל פעוטות

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים לילדים

17/04/2014 | 22:21 | מאת: מיטל

שלום, בתי בת שה וחצי, כשהחלו לצאת השיניים קניתי לה אצבעון(אמרו לי לנקות או עמו או עם גזה) , כעת יש לה 12 שיניים ורציתי לדעת אם זה מספיק לעבור עליהן עם אצבעון טבול במים, זה הרי לא ממש צחצוח....תודה וחג שמח.

22/04/2014 | 09:08 | מאת: ד"ר אנדה רוזן-ולטר

שלום מיטל, מרגע שבוקעות הטוחנות , לא די בפד גאזה או אצבעון ויש לעבור לצחצח במברשת. בכל מקרה מומלץ להיות במעקב רופא שיניים מומחה לילדים כבר מגיל שנה. בהצלחה.

22/04/2014 | 09:34 | מאת: מיטל

אשמח לדעת איזו מברשת? ללא משחה? כי הבנתי שהמשחה מותרת רק מגיל שנתיים? שוב-תודה רבה!!

מנהלי פורום רפואת שיניים לילדים