שיני תינוק שבורות

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים לילדים

10/03/2014 | 14:25 | מאת: מורית

בתי בת שנה וחצי. שינים ראשונות בקעו בגיל חצי שנה שני שיניים תחתונות. כעבור זמן קצר שמתי לב שהן החלו להשבר בהדרגה עד שכעת לא נשאר כמעט שן וכמו כן יש עששת, השינים רקובות. מאד עצוב. היא גם ישנה בלילה עם בקבוק אז ייתכן שזו עששת אבל ככ מוקדם? האם שמעתם על מקרה כזה ואלו בדיקות עלי לעשות. לאיזה רופא מומחה לפנות. כבר היינו באסותא. והמליצו מעקב

16/03/2014 | 10:17 | מאת: ד"ר אנדה רוזן-ולטר

שלום, לצערי עששת יכולה להופיע בגיל מאד צעיר. לפי תיאורך מדובר במצב מתקדם. נא פני לרופא שיניים מומחה לילדים. רצוי לטפל ולא להגיע למצב שאין מנוס מעקירות. בהצלחה.

מנהלי פורום רפואת שיניים לילדים