שיני חלב לא נושרות

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים לילדים

02/03/2014 | 18:16 | מאת: ליאת

שלום, בני בן כמעט 7 וטרם החלו להתנדנד (וכמובן, גם לא לנשור) שיניו. שיניו הראשונות החלו לבקוע בגיל שבעה חודשים. מאחר ולכל חבריו כבר החלו להתחלף השיניים, הדבר מעט מטריד אותו. האם הדבר נורמלי? האם ומתי יש לפנות לרופא? תודה!

05/03/2014 | 19:34 | מאת: ד"ר אנדה רוזן-ולטר

שלום, אצל רוב הילדים מתחילות לנשור שיניים בגיל 6-7 , אך תמיד יש גם ילדים המקדימים ויש המאחרים (עקומת גאוס) בכל מקרה כדאי שכל ילד יהיה במעקב רופא שיניים אחת לחצי שנה לבדיקת בריאות השיניים, התפתחות המשנן והסגר וטיפולי מניעה על פי הצורך. בהצלחה.

מנהלי פורום רפואת שיניים לילדים