הלבנת שיניים - 16% או 20%

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים לילדים

09/02/2014 | 08:58 | מאת: אלעד

היי, עשיתי לפני כשנה הלבנה ביתית עם פלטות שעוצבו לפי מבנה השיניים שלי. מאז לא עברתי שום שינוי במבנה השיניים ותהיתי איזו ערכה לקנות לשימוש חוזר בהלבנה. עברתי לפני כשבועיים טיפול אצל שיננית ורופא שיניים והם אמרו שאם אני רוצה אני יכול לקנות מזרקים עם חומר להלבנה. ראיתי אתר שמציע מזרקים עם ריכוז של 16% ו-20%. רציתי לדעת מה ההבדל? האם אם אני אקח חומר של 20% התוצאות יהיה יותר טובות. אשמח לכל מידע שיהיה לי לשימוש בכדי לבחור החומר המתאים. המוצר הוא של Ultradent Products - במידה והוא חלש יותר או חזק יותר ממוצרים אחרים. במידה ויש חברה יותר מומלצת אשמח גם כן לשמוע. רוצה מן הסתם את החומר הטוב ביותר להלבנה. כמו כן, אשמח לדף הדרכה מפורט לגבי הלבנה ואיך לעשות אותה נכון. מרגיש שההלבנה האחרונה לא עשיתי בדיוק לפי ההוראות - שלא קיבלתי מהחברה שדרכה עשיתי את ההלבנה.

19/02/2014 | 15:58 | מאת: ד"ר אנדה רוזן-ולטר

שלום אלעד, מומלץ להתייעץ עם רופא השיניים המטפל המכיר אותך ואת שיניך וימליץ על הטיפול המתאים לך. הלבנה במרפאה בד"כ בריכוזים גבוהים יותר. בהצלחה.

מנהלי פורום רפואת שיניים לילדים