עקירת 4 שיניים קדמיות לפעוטה בת שנתיים.

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים לילדים

27/01/2014 | 21:15 | מאת: יוליה

שלום רב לכולם. בתי בת השנתיים סובלת מעששת מתקדמת בארבע שיניים קדמיות. בעבר טופלה אצל מומחה אבל הטיפול לא הועיל(אולי גם הזיק), הוא פשוט שייף לה את האזורים הפגועים ללא סתימה והעששת המשיכה לפגוע בשיניים. אחרי חוות דעת שניה הומלץ לקרות את 4 השיניים כי הנזק לא ניתן לטיפול אחר, לא ניתן להציל את השיניים. שאלה שלי היא האם 5 שנים בלי שיניים קדמיות פוגעות בהתפתחות הדיקציה או שהפגיע היא אסטטית בלבד? אודה לתשובתכן. יוליה

30/01/2014 | 09:35 | מאת: ד"ר אנדה רוזן-ולטר

שלום יוליה, הדגש הראשון הוא לתת את הטיפול הנכון מבחינת בריאות השיניים והמשנן, אם ניתן לשמור על השיניים על ידי טיפול זה רצוי. לגבי השלכה על דיבור , את מוזמנת לשאול קלינאית תקשורת. בהצלחה.

מנהלי פורום רפואת שיניים לילדים