בוקר טוב

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים לילדים

13/01/2014 | 09:27 | מאת: זוהר

בוקר טוב, רציתי לשאול מאיזה גיל אפשר לצחצח עם משחת שניים האם לתינוק בן שנה, אפשר כבר... האם המשחה צריכה להיות בלי פלואוריד או עם ?? תודה

16/01/2014 | 12:36 | מאת: ד"ר אנדה רוזן-ולטר

שלום זוהר, זה הגיל לבדיקת שיניים ראשונה אצל רופא שיניים מומחה לילדים. בבדיקה מעריכים את רמת הסיכון לעששת ולפיה ממליצים על סוג המשחה. על פי משרד הבריאות באופן כללי עד גיל שנתיים מצחצחים ללא משחה או משחה ללא פלואוריד, למעט מקרים שבהם רופא השיניים ממליץ אחרת בשל סיכון מוגבר לעששת. בהצלחה.

מנהלי פורום רפואת שיניים לילדים