2 פסים לבנים בשיניים הקדמיות

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים לילדים

06/12/2013 | 17:55 | מאת: עומרי

יש לי מזה כמה שנים (לפחות 4-5 שנים) 2 פסים לבנים על 2 השיניים הקדמיות ("שיניי הארנב), על כל שן יש פס לבן אחד. שמעתי שזה קשור למשהו במים, עודף של משהו.. מה הפיתרון? כמו כן יש לי בשן התחתונה בפה כמו כתם בצבא חום שלא יורד, הוא גם לא ירד בשיננית. לצערי התחלתי להתייחס לשיניים שלי רק בגיל 19 (היום אני בן 20) קצת מאוחר אבל עדיף מאשר לעולם לא. אשמח להתייחסות לשני הסוגיות. תודה רבה

10/12/2013 | 13:30 | מאת: ד"ר אנדה רוזן-ולטר

שלום עומרי, גש לרופא שיניים ואז תוכל לקבל אפשרויות לטיפול לפי סוג הבעיה וחומרתה. בהצלחה.

מנהלי פורום רפואת שיניים לילדים