שיניים קבועות צהובות

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים לילדים

29/11/2013 | 11:59 | מאת: קטי

שלום, שמי קטי יש לי אח בן 8 ואני דואגת לשיניים שלו. 2 שיניים חלביות קידמיות נפלו וצמחו שיניים קבועות צהובות למרות שלא כל החלביות נשרו. אני רוצה לשאול איך ניתן לטפל בשיניים הצהובות??? לאחר ייעוץ עם רופא שיניים בקופת חולים כללית סמייל לילדים נאמר לנו שאין פתרון עד גיל 16, האם אין באמת פתרון???? המון תודה

03/12/2013 | 09:25 | מאת: ד"ר אנדה רוזן-ולטר

שלום קטי, הקבועות תמיד נראות צהובות יותר לעומת שיני החלב שנקראות כך בשל צבען הלבן. השאלה אם הצבע הצהוב טבעי או שונה בצורה חריגה. אם על פי הרופא הפתרון הוא הלבנה, אכן עושים זאת בגיל ההתבגרות. בהצלחה.

מנהלי פורום רפואת שיניים לילדים