טיפול שורש

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים לילדים

27/10/2013 | 21:58 | מאת: אני

שלום. רופאת שיניים עשתה לי סתימה בשן שלא כאבה לי ומאז יש לי כאבים. הלכתי לרופא אחר והוא אומר שלא ניתן לראות לפי הצילום אלא תוך כדי טיפול יוחלט אם סתימה או טיפול שורש. שאלתי היא איך פתאום מתחילים כאבים אחרי סתימה? ויש לי פחד שאנטרס של רופאים זה כסף אז ברור שיעדיף לי טיפול שורש ןכתר ולא סתימה.. אז אנך אפשר לדעת שלא עבדו עלי?

29/10/2013 | 13:12 | מאת: ד"ר אנדה רוזן-ולטר

שלום, אם הסתימה עמוקה מאד וקרובה למוך השן (איזור כלי הדם והעצבים) לעיתים מתפתחת רגישות חולפת לקור וחום ולעיתים הדלקת בשן בלתי הפיכה ואז מבצעים טיפול שורש, חשוב להיות במעקב וטיפול אצל רופא שסומכים עליו ושטובת המטופל עומדת בעינו. בהצלחה.

מנהלי פורום רפואת שיניים לילדים