שיניים לא שוות באורכן

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים לילדים

13/10/2013 | 12:53 | מאת: עינב

שלום, בני בן ארבע. לאחרונה שמתי לב ששתי השיניים הקדמיות שלו לא שוות באורכן. אין שום בעייה חוץ מזה, השיניים לא מתנדנדות או משהו כזה. והוא גם לא התלונן על שום כאב באיזור הפה. אני לא חושבת שבעבר היה שוני באורך. אני חוששת שאולי כן יש בעייה כי לפני מספר חודשים הוא נפל על הפנים ואולי נגרם איזשהו נזק שלא הייתי מודעת לו? ייתכן שיש בעייה ללא כל תסמינים?

13/10/2013 | 12:58 | מאת: עינב

שכחתי לציין שבני עבר בדיקת שיניים שגרתית לפני כשלושה חודשים דרך קופת החולים.

15/10/2013 | 12:19 | מאת: ד"ר אנדה רוזן-ולטר

שלום עינב, מומלץ מאד להיבדק ולצלם, אצל רופא שיניים מומחה לילדים. בהצלחה, ד"ר רוזן-ולטר

מנהלי פורום רפואת שיניים לילדים