אבדן שן קדמית לבת שלוש

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים לילדים

09/10/2013 | 12:00 | מאת: שירי

בתי בת השלוש נפלה על הפנים והשן הקדמית יצאה במלואה. רופא השיניים אמר שאין מה לעשות ולחכות שהשן הקבועה תגדל. ראיתי שניתן לשים שן מלאכותית מחוברת לשיניים האחרות, האם זה מומלץ לילדים? יש בזה סיכון? אשמח לעצתכם

12/10/2013 | 20:14 | מאת: ד"ר אנדה רוזן-ולטר

שלום שירי, אפשרי, אך בפועל כמעט ולא מבוצע שכן האפשרויות הן פלטה נשלפת שמתלבשת על שיניים סמוכות ואינה נוחה או סוג של הלבשה הנשענת על שיניים סמוכות, יקרה ודורשת שת"פ מצויין בהכנה בשל רגישות השיטה. הילדים מסתגלים מהר מאד לשן החסרה. בהצלחה.

מנהלי פורום רפואת שיניים לילדים