שן קבועה שלא צומחת

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים לילדים

26/08/2013 | 20:50 | מאת: ארנה

בני בן שמונה וחצי, לפני כשנה קיבל מכה שבעקבותיה נשרה שן קדמית עליונה, שהתנדנדה באותו זמן. מאז השן הקבועה התחילה לצמוח ממש מעט ולא ממשיכה לצמוח. רופא השיניים הציע לחכות, הוא לא מכיר מצב כזה... נראה לי שלחכות שנה זה כבר הרבה זמן ואולי כדאי לבדוק - מה זה יכול להיות? תודה רבה! ארנה

26/08/2013 | 21:16 | מאת: ד"ר אנדה רוזן-ולטר

שלום ארנה, חסרים נתונים: לדוגמה מה קורה עם השן המקבילה, האם היו באותו מצב אז , האם נצר פער כיום? מה רואים בצילום? כדאי לפנות ליעוץ אצל ורפא שיניים מומחה לילדים בהצלחה, ד"ר רוזן-ולטר

27/08/2013 | 10:32 | מאת: ארנה

השן המקבילה צמחה מזמן. אני לא זוכרת מתי בדיוק -אבל נראה לי שמעט לפני השן המדוברת. בצילום הרופא ראה ששום דבר לא חוסם את היציאה לשן. מה האפשרויות? תודה רבה

מנהלי פורום רפואת שיניים לילדים