צחצוח

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים לילדים

19/08/2013 | 15:59 | מאת: מאיה

שלום, יש לי תינוקת בת שנה וחצי עם המון שיניים בפה שלא נותנת בשום פנים ואופן לצחצח לה. ניסיתי כבר סיפורים, דוגמה אישית, לתת לה לצחצח לבד ושום שיטה לא עוזרת. היא סוגרת את הפה, זורקת את המברשת ואם אני מתעקשת- מתחילה לבכות. מה לעשות?! תודה.

19/08/2013 | 21:59 | מאת: ד"ר אנדה רוזן-ולטר

שלום, כמובן שצריך להתחיל בגישה החיובית, בדרכי המשחק והנועם, אך אם זה לא הולך חשוב להיות תקיפים (כמו שמתעקשים על תרופה כשצריך) מדובר בבריאות ולכן לא מתפשרים. תאמרי לה שהשיניים חייבות ללכת לישון נקיות וצריך לצחצח. עם הזמן היא תבין שזה חשוב ותקבל זאת כעובדה. כדאי לגשת לבדיקה אצל רופא שיניים מומחה לילדים , תוכלי לקבל המלצות לתנוחה וטכניקת הצחצוח. בהצלחה.

מנהלי פורום רפואת שיניים לילדים