מתי שני חלב נושרות?

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים לילדים

15/08/2013 | 21:24 | מאת: ליטל

שלום שמי ליטל יש לי שתי בנות אחת בת 5 וארבע חודשים והשניה בת 2 ותשע חודשים שאלתי היא כזאת התקשרה אלי הגננת של הילדה הקטנה ואמרה לי ששתי הבנות שלי התנגשו יחד והגדולה קיבלה מכה בשיניים (בלסת העליונה) לאחר כמה דקות הילדה אמרה שמתנדנד לה השןהקידמית למעלה(שזה כמן שני ארנב)עכשיו שהילדה ישנה נגעתי בשיניים הסמוכות לה למעלה והם גם ישנה הרגשה שהם זזים הייתכן שכזה מהר הם יפלו לה יש לציין כשהי התנגשה עם האחותה יצא לה טיפה דם אבל השן במקומה כרגיל רק מתנדנדת אשמח לקבל תשובה בהקדם!

15/08/2013 | 22:49 | מאת: ד"ר אנדה רוזן-ולטר

שלום, חשוב לגשת לבדיקה וצילום אצל רופא שיניים מומחה לילדים. לקבל אבחנה נכונה והנחיות לחיטוי, ניקוי ,תזונה וטיפול או מעקב על פי צורך. שיניים אלו נושרות בגיל 7-8. בהצלחה, ד"ר רוזן-ולטר

מנהלי פורום רפואת שיניים לילדים