שיניים מוזרות בגיל שנתיים

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים לילדים

10/08/2013 | 11:02 | מאת: טל

בוקר טוב. הבן שלי בן שנתיים ולצערי מכור למתוק באופן קשה - הוא כבר מעל שנה נרדם רק עם בקבוק פטל. שמתי לב ששתי השיניים שליד החותכות העליונות בצבע לא לבן כמו שצריך להיות,נראות מלוכלכות כאלה ויצאו רק עד הקצה של ההתחלה ולא המשיכו לגדול. בנוסף יש לו מן סדק כזה בשן החותכת העליונה. האם לדעתך יהיה חייב לעבור טיפול שיניים בגיל כזה? האם עצם העובדה ששתי הקרובות לחותכות לא יצאו עד הסוף מסמנת על כך שהשיניים האלה לא יבקעו עד הסוף? תודה רבה מראש..

14/08/2013 | 11:36 | מאת: ד"ר אנדה רוזן-ולטר

שלום טל, גשו לבדיקת רופא שיניים מומחה לילדים!!! הצורך בטיפול אינו תלוי בגיל אלא במצב השיניים. חשוב מאד להפסיק עם ההרגל הזה, תעברו למים ,גם אם יהיו כמה לילות קשים.חשוב מאד לצחצח לפני השינה! בהצלחה, ד"ר רוזן-ולטר

מנהלי פורום רפואת שיניים לילדים