צמיחת שן חדשה מאחורי שן החלב

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים לילדים

28/07/2013 | 10:49 | מאת: ליאת

היי, לבת שלי בת החמש וחצי עדיין לא מתנדנדות השיניים, אך שמנו לב בימים האחרונים שהחלו לצמוח לה שתי שיניים חדשות מאחורי השיניים הקדמיות התחתונות. האם זה מצב נורמלי? האם הן לא אמורות לצמוח רק לאחר ששיני החלב נושרות? תודה, ליאת

02/08/2013 | 18:35 | מאת: ד"ר אנדה רוזן-ולטר

שלום ליאת, מדובר בתופעה נפוצה, כדאי להיות במעקב רופא שיניים מומחה לילדים,המגמה היא לאפשר נשירה טבעית , אם ייראה שהקבועות בוקעות בצורה מתקדמת והנשירות עדיין יציבות "יסייעו" להם. בהצלחה, ד"ר רוזן-ולטר

מנהלי פורום רפואת שיניים לילדים