תהליך בקיעת שיניים איטי במיוחד

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים לילדים

17/07/2013 | 09:07 | מאת: ורד

בוקר טוב, בני בן שמונה וחצי חודשים. לפני כשלושה וחצי שבועות התחילה גיליתי שן תחתונה שמאלית וכמה ימים לאחריה את השן הימנית. נכון להיום השיניים עברו את החניכיים אך עדיין לא בקעו לגמרי (אפילו לא שליש בחוץ). האם הגיוני שתהליך בקיעת שיניים יהיה כל כך ארוך? בתודה מראש, ורד

17/07/2013 | 10:38 | מאת: ד"ר אנדה רוזן-ולטר

שלום ורד, תהליך הבקיעה אכן אורך זמן, זוהי רק ההתחלה. חשוב כבר להתחיל לצחצח ולגשת לבדיקת רופא שיניים מומחה לילדים לקראת גיל שנה. בהצלחה, ד"ר רוזן-ולטר

מנהלי פורום רפואת שיניים לילדים