שן חלבית חותכת צידית בלסת העליונהה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים לילדים

12/06/2013 | 22:40 | מאת: שי שקד

שלןם הבת שלי בת שנה ושבעה חודשים והשן הנל צמחה לאחרונה באיחור בן שני שיניים שכבר בקעו קודם. בגלל הצפיפות החניכיים באיזור השן נקרעו עד למצב שהשורש חשוף. כמו כן השן צמחה בצורה עקומה. מבקש לדעת האם יש כרגע פתרון. האם צריך לפנות לרופא שיניים ומה עושים. תודה שי

13/06/2013 | 19:14 | מאת: ד"ר אנדה רוזן-ולטר

שלום, התיאור לא ברור לי. בכל מקרה יש להיבדק סביב גיל שנה אצל רופא שיניים מומחה לילדים, ודאי וודאי כאשר יש משהו שמטריד/ שונה. בהצלחה, ד"ר רוזן-ולטר

מנהלי פורום רפואת שיניים לילדים