נשירת שיני חלב

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים לילדים

16/05/2013 | 22:02 | מאת: ישראל

שלום רב ביתי בת 6 וחצי עדין לא נשרו לה שיני חלב. במקביל התחילו לגדול לה שינים קבועות מאחורי השיני חלב האם לחכות שזה יפול לבד או ללכת לרופא לעקירה?

17/05/2013 | 12:04 | מאת: ד"ר אנדה רוזן-ולטר

שלום, זו תופעה נפוצה, מומלץ לגשת לבדיקה שגרתית לרופא השיניים המטפל על מנת להעריך האם השיניים ינשרו עצמאית וניתן להמתין או שיש להתערב. כאשר מדובר בקדמיות תחתונות, בד"כ ממתינים קצת לראות אם החלביות מתנדנדות והניידות מתגברת.אם השיניים החלביות יציבות לגמרי והקבועות כבר בקעו בצורה משמעותית מתערבים. בהצלחה,ד"ר רוזן-ולטר

מנהלי פורום רפואת שיניים לילדים