לסת

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים לילדים

03/05/2013 | 19:44 | מאת: יונתן

שלום ד"ר, לפני מספר ימים, כנראה בעקבות תנועה לא נכונה שביצעתי, החלו אצלי כאבים באזור הלסת העליונה (בחלק שמעל השיניים בצד ימין). במשך שלושה ימים נתקלתי בכאב עז וחד בכל פעם שפתחתי את הפה מעבר למעט שהצלחתי, מה שהקשה כמובן מאוד על אכילה. ביומיים האחרונים, הכאבים החדים פחתו והפה לכאורה חזר לעצמו, אבל כל פתיחה שלו כוללת עכשיו תחושה מטרידה של "מעבר" שלב בעייתי במפרק\סחוס, שמלווה ברעש (כמו של חול) ובקושי. יצוין כי אני נוהג לבצע "קליקים" באזורים שונים בגוף, ובייחוד הצוואר, אבל התחושה כרגע היא שמשהו "נשחק" או אולי זז ממקומו. מה ההסבר האפשרי לעניין, ואיזה רופא יוכל להיות רלבנטי לזה? תודה רבה!

06/05/2013 | 12:14 | מאת: ד"ר אנדה רוזן-ולטר

שלום יש רופאים שעוסקים בפרקי הלסת רובם עובדים גם במרכזים כמו בי"ח רמב"ם (בפה ולסת או במחלקה לשיקום הפה) בית ספר לרפואת שיניים -אוניברסיטת תל-אביב הדסה עין כרם- מחלקת רפואת הפה או מחלקת פה ולסת. כדאי לגשת לבדיקה. בהצלחה, ד"ר רוזן-ולטר

מנהלי פורום רפואת שיניים לילדים