עקירה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים לילדים

01/05/2013 | 22:37 | מאת: אבישי

הבת שלי עשתה עקירה בגיל 4 וחצי ועכשיו עבר שנה ו4 חודשים ולא צומחת לה שן אני חושש שהרופא עשתה לא נזק ולא תצמח לה יותר שן חדשה מה עושים תודה

06/05/2013 | 12:09 | מאת: ד"ר אנדה רוזן-ולטר

שלום אבישי, באיזו שן מדובר? האם בקדמית העליונה? אם כן,הן בוקעות בד"כ בגיל 7-8 . פוטנציאל הבקיעה אינו מושפע רק מתזמון העקירה אלא גם מגורמים נוספים כמו מצב התפתחות השורש וגיל השיניים, המקום שיש עבור השן החדשה וכו'.. עקירה מוקדמת לעיתים גם גורמת לעכוב של בקיעת השן הקבועה. דאי להיות במעקב ולא כדאי לדאוג, בהצלחה, ד"ר רוזן-ולטר

מנהלי פורום רפואת שיניים לילדים