שאלה:

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים לילדים

17/03/2013 | 20:43 | מאת: 30030

היי דוקטור אני בת 11 וחצי ואני אשמח עם תאנה לי על השאלות הבאות: 1. נפל לי לפני שלוש שנים וחצי שן והיא עדין לא צמחה טיפה ולפני שבוע נפל לי שן והיא כבר צמחה האם זה בסדר?? 2. האם יש תקופה ארוכה ובא לא נופלות שניים??? 3. האם מותר לשים גשר גם כשלא צריך?? (אני אוהבת את זה מאוד) אני אשמת לקבל את תשובתך בהקדם 30030

19/03/2013 | 12:37 | מאת: ד"ר אנדה רוזן-ולטר

שלום, חשוב שכל אחד יהיה אצל רופא שיניים אחת לחצי שנה, אז אפשר יהיה לבדוק ולראות האם התפתחות השיניים והסגר תקינים. השיניים בד"כ מסיימות להתחלף בגיל 11-13. יישור שיניים מבצעים לרוב בשל ליקויי סגר, לעיתים הטיפול מבוצע מסיבות אסתטיות, גם אז רק אם יש סיבה לכך. בהצלחה,ד"ר רוזן-ולטר

מנהלי פורום רפואת שיניים לילדים