צמיחת שיניים

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים לילדים

14/06/2005 | 08:25 | מאת: שלי

שלום, בני בן 7 וחצי חודשים והוציא 2 שיניים תחתונות לפני כחודשיים. הוא עכשיו בתהליך של צמיחת שיניים נוספות... ראיתי שבמקום שאמורות לצמוח שיני הניבים למעלה- המקום קצת שחור... מדוע? אין סדר מסוים לצמיחת השיניים??

סדר בקיעת השיניים החלביות שונה בין הילדים ויש וריאביליות רבה, אין בדר"כ מה לדאוג. לפעמים לפני בקיעת השן יש כמו שתף דם מקומי לפני בקיעת השן ואחר כך השן בוקעת, בכל מקרה זה יכול להיות מספר דברים אז מומלץ לגשת לרופא שיניים מומחה לילדים לבדיקה

מנהלי פורום רפואת שיניים לילדים