התיעצות לגבי אורתודנטיית ילדים אנושי/ת

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים לילדים

01/06/2005 | 20:38 | מאת: gilatsh

כשהיינו בביקורת אצל רופאת שיניים עם בני בן ה-8, נאמר לנו שהוא זקוק להתערבות אורתודנטית מכייון שחצי הלסת העליונה אינה מחפה (סוגרת) על התחתונה. אני זקוקה דחוף להמלצה על אורתודנט ילדים מומחה!!! שיוכל להתערב רפואית , תוך כדי שכנוע ולא גז צחוק. (הילד משתף פעולה נהדר). אשמח מאד לשמוע המלצה או לקבל מידע'רשימת אורתודנטים מומחים בעניין. תודה מראש - גילת

02/06/2005 | 21:50 | מאת: ד"ר ג'יין רונן

שלום, ניתן לפנות להסתדרות לרפואת שיניים ולבקש רשימת המומחים באורטודונטיה באזורך. כמו כן קיים איגוד ארצי של האורטודונטים . בבי"ס לרפו"ש באונ' העברית בירושלים ובאוניברסיטה בתל אביב קיימות מחלקות אורטו' בברכה, ד"ר רונן ג'יין.

מנהלי פורום רפואת שיניים לילדים