בני בן השש קיבל מכה בשתי השיניים הקדמיות

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים לילדים

16/10/2012 | 13:57 | מאת: מיטל

שלום , בני בן6 אתמול קיבל מכה בביהס בשתי השיניים הקדמיות (שיני חלב), ירד לו דם, והתנפחו החניכיים, השיניים קצת מתנדנדות, הוא לא מתלונן יותר מידי ואוכל בסדר. היינו אצל רופא השיניים, עשה צילום והמליץ לעקור את שתיהן. רציתי לדעת, האם עקירה הכרחית בשיני חלב אם בכל מקרה הן יפלו? אם כן הכרחי, למה? האם אפשר לדחות את העקירה בשבוע? אודה על תשבותכם, מיטל.

קשה לי לענות לך על השאלה מבלי לראות את הילד והצילום בכל מקרה לא נראה לי שיש דחיפות גדולה לכי לחוות דעת נוספת אצל מומחה

מנהלי פורום רפואת שיניים לילדים