טיפול שיניים בהרדמה כללית - דחוף

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים לילדים

28/05/2005 | 12:30 | מאת: רונית

בני יונתן בן 4 אמור לעבור טיפול ביום רביעי הקרוב בהרדמה מלאה. מהיא האינפורמציה הדרושה לי לפני טיפול בהרדמה מלאה? מהם הסיבוכים האפשריים בכלל , ולעובדה שלבני יש אסמה בעור וישנה אפשרות להיותו רגיש לאספירין? ומבחינת סטטיסטיקה , כמה מקרים בהם היו הסתבכויות בשנים האחרונות? ובקיצור , עד כמה טיפול זה בהרדמה כללית בטוח ?

30/05/2005 | 09:01 | מאת: ד"ר ג'יין רונן

כל המידע על ההרדמה צריך להינתן ע"י המרדים וזאת בגלל שהוא מוסמך לענות על שאלות בהרדמה ולא רופא שיניים, מומלץ לשוחח עם המרדים לפני ההרדמה ועם רופא הילדים של הילד במיוחד אם ישנה בעיה רפואית כל שהיא

מנהלי פורום רפואת שיניים לילדים