שן חלבית שנפגעה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים לילדים

21/09/2012 | 17:18 | מאת: אמא

שלום, בני בן שנתיים ותשע נפל לפני כחודש והשן הקידמית שלו נפגעה. בצילום נראה שי שורש השן לא נפגע אך בבדיקה האחרונה התברר שיש לו דלקת בחניכיים מסביב לשן וכנראה שנצטרך לעקור לו את השן. יש סיכוי שהדלקת תרד לו ולא אצטרך לעקור לו את השן? מה לעשות בכדי למנוע את העקירה? עלי לציין שלאחרונה אני מקפידה על צחצוח יסודי יותר לפחות פעמיים ביום. אשמח לקבל תשובה בהקדם תודה

22/09/2012 | 21:41 | מאת: ד"ר אנדה רוזן-ולטר

שלום, בשלב זה לא ניתן למנוע התפתחות דלקת. אם דלקת בשן,זו האבחנה של הרופא המטפל יש צורך בהתערבות (טיפול שורש או עקירה , על סמך כל הנתונים בבדיקה ובצילום עדכני) בהצלחה,ד"ר רוזן-ולטר

מנהלי פורום רפואת שיניים לילדים