בקיעת שיניים שאלה חשובה מאודדדד!!!!!
דיון מתוך פורום רפואת שיניים לילדים
שלום לכם שמי הדס נולדה לי ילדה בשבוע 36 עקב עיכוב גדילה תוך רחמי אך הכל בסדר היום אמרה לי רופאת נשים שזה קורה בהריון ראשון ברוך ה היא אמרה שלא חייב שזה יחזור על עצמו שכל הריון לגופו הילדה מתפתחת מצויין השאלה היחידה שהיא היום בת שנה ויצאה לה שן חלבית אחת למטה שבדרך כלל אמורות לצאת שתיים בייחד וזה ממש מדאיג אותי ולמעלה גם כבר יצאו 2 שיניים בבקשה תגידו לי האם זה בסדר כי אני לא יודעת מה לעשות תעזרו לי???
שלום הדס, גיל שנה הינו הגיל המומלץ לבדיקת שיניים ראשונה , תוכלי לקבל הדרכה במצב התפתחות המשנן, מניעה ועוד.. האם השן שבקעה יצאה כל כולה ? כמה זמן חלף מאז שבקעה? כל זאת ועוד יתנו לרופא מידע חשוב. סביר להניח שהכל תקין , הן לא בהכרח יוצאות בדיוק באותו זמן, אלא בתקופה קרובה. בהצלחה, ד"ר רוזן-ולטר
אכן ככה השן התחתונה אינה יצאה כולה היא עומדת על חצי עדיין והיא בקעה בגיל 11 חודשים והיום הילדה בת שנה והשם שליד אפילו לא יצאה ואין אודם מסביב לה אני ילך לבדיקה בכל זאת ???