חוסר שיניים

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים לילדים

14/08/2004 | 20:00 | מאת: גרי

לתינוק שלי בן שנה אין עדיין אף שן. האם יש סיבה לדאגה?

14/08/2004 | 20:30 | מאת: לירז

ממה שלי ידוע השן הראשונה שבוקעת בפה היא השן הקידמית התחתונה ,וגיל הבקיעה הינו בין גיל6 חודשים ל-10 חודשים לכן כדאי לך לדעתי לפנות לרופא ילדים ולבדוק זאת אפילו רק בשביל השקט הנפשי. במרפאה יכולים לצלם ולראות ...

23/08/2004 | 08:39 | מאת: ד"ר ג'יין רונן

בקיעת השן הראשונה בדר"כ בין גילאים 6 חודשים לשנה ואכן אם אין עדין שן אחת בפה זה קצת באיחור אך עדין לא צריך לעורר דאגה. בהחלט מומלץ לגשת לרופא שיניים מומחה לילדים, ובבדיקה קלינית ניתן לחוש את השיניים וניתן גם לבצע צילום קטן מקומי.

מנהלי פורום רפואת שיניים לילדים